ΥΛΙΚΑ
500γρ Μανιτάρια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 Φλιτζάνι αλεύρι
1 Φλιτζάνι μπύρα
2 Κουταλιές κορν φλάουρ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ Μανιτάρια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 Φλιτζάνι αλεύρι
1 Φλιτζάνι μπύρα
2 Κουταλιές κορν φλάουρ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μία βρεγμένη πετσέτα. Αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα βάζουμε σ ένα μπολ και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την μπύρα και ανακατεύουμε, καλά μέχρι να έχουμε ένα χυλό. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια.
- Ζεσταίνουμε σ ένα τηγάνι αρκετό καλαμποκέλαιο ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, λίγα κάθε φορά. Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάνουν κρούστα. Τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας πριν τα σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: