ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κουταλιά της σούπας φυτίνη
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κουταλιά της σούπας φυτίνη
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε το κρέας. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι με τη φυτίνη και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές να θωρακιστεί. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το χυμό του λεμονιού και περιχύνουμε το φαγητό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ρίχνουμε το νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για μία ώρα.
- Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό ακόμη.
- Συνοδεύουμε με πουρέ, πατάτες τηγανίτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: