ΥΛΙΚΑ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
200γρ. Φέτα τριμμένη
200γρ, Κίτρινο τυρί τριμμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
4 Αβγά χτυπημένηα
150ml. Γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
200γρ. Φέτα τριμμένη
200γρ, Κίτρινο τυρί τριμμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
4 Αβγά χτυπημένηα
150ml. Γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά. Λαδώνουμε μία φόρμα του κέικ βάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 1 ώρα.
- Πριν το κόψουμε καλά είναι να το αφήσουμε να κρυώσει λίγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: