Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μανιτάρια λευκά
1 Πρέζα μπούκοβο
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
Λίγη ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  • Βάζουμε σ ένα τηγάνι το λάδι και προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε για 1 λεπτά και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε, σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλουν. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με ρίγανη και μαϊντανό και τα μανιτάρια είναι έτοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: