ΥΛΙΚΑ
3 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
3 Φιλέτα χοιρινά
Φρυγανιά τριμμένη
1 Αβγό
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
3 Φιλέτα χοιρινά
Φρυγανιά τριμμένη
1 Αβγό
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα φιλέτα έτσι ώστε να γίνουν αρκετά λεπτά, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα αλατοπιπερώνουμε, και τα περνάμε με τη σειρά από το αλεύρι, το χτυπημένο αβγό και τη φρυγανιά.
- Στρώνουμε μια λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο γκριλ για 15 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά. Εάν θέλουμε μπορούμε να τα τηγανίσουμε σε καυτό λάδι.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι και με λευκή σάλτσα μανιταριών.
Δεν το ειχα σκεφθει να τα ψηνω στο φουρνο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω!
Δεν το ειχα σκεφθει να τα ψηνω στο φουρνο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω!
Δεν τραβάνε λάδι όπως στο τηγάνισμα και είναι πιο ελαφριά.
Διαγραφή