ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
50ml. Σάλτσα ντομάτας
1 Μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
2 Ντομάτες κομμένη σε φέτες
200γρ. Φέτα σε τρίμματα
150γρ. Ανθότυρο σε τρίμματα
Θυμάρι
Ρίγανη
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο σφολιάτας
50ml. Σάλτσα ντομάτας
1 Μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
2 Ντομάτες κομμένη σε φέτες
200γρ. Φέτα σε τρίμματα
150γρ. Ανθότυρο σε τρίμματα
Θυμάρι
Ρίγανη
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τη μελιτζάνα, τη στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τη κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τις βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι και ρίγανη. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
- Κάνουμε το ίδιο και για τις ντομάτες μόνο που ο χρόνος ψησίματος θα είναι 15 λεπτά.
- Βουτυρώνουμε μία ταρτιέρα και στρώνουμε τη σφολιάτα. Βάζουμε τη σάλτσα και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια. Θρυμματίζουμε το ανθότυρο και μοιράζουμε τις φέτες της μελιτζάνας και της ντομάτας. Πασπαλίζουμε με τα τρίμματα της φέτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 240 βαθμούς στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: