ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Μπούκοβο
Ρίγανη
Πάπρικα
300ml. Κρέμα γάλακτος
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Γκούντα τριμμένη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Μπούκοβο
Ρίγανη
Πάπρικα
300ml. Κρέμα γάλακτος
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Γκούντα τριμμένη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι με το μπούκοβο και το πολτό σκόρδου και ανακατεύουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν και να εξατμιστούν όλα τα υγρά τους. Συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος, αλατίζουμε πασπαλίζουμε με την πάπρικα και τη ρίγανη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει, τότε ρίχνουμε την γκούντα και αφήνουμε για ένα λεπτό να λιώσει και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη σάλτσα.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: