ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φυτίνη
1 Νεροπότηρο ζάχαρη
3 Αβγά
1 Φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
3 Βανίλιες
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Κιλό αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φυτίνη
1 Νεροπότηρο ζάχαρη
3 Αβγά
1 Φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
3 Βανίλιες
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Κιλό αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τη φυτίνη με τη ζάχαρη πολύ καλά και προσθέτουμε το κονιάκ. Προσθέτουμε τους κρόκους των αβγών και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε, το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι. Όταν είναι έτοιμη η ζύμη μας πλάθουμε τα μπισκότα σε διάφορα σχήματα. Τα αλείφουμε με το ασπράδι των αβγών το οποίο έχουμε χτυπήσει ελαφρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: