Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
1/2 Λίτρο γάλα
50γρ, Ζάχαρη
4 Κρόκοι αβγών
5 Ασπράδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κομματιάζουμε τη σοκολάτα και τη βάζουμε να λιώσει σε μπεν μαρί μαζί με το γάλα.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Προσθέτουμε τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς και αφήνουμε να κρυώσει και άλλο. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα την ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις με το γλυκό. Κατόπιν το βάζουμε σε ποτήρια ή μικρά μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
  • Εάν θέλουμε όταν σερβίρουμε μπορούμε να γαρνίρουμε με σαντιγύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: