ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές της σούπας θυμάρι
4 Πατάτες βρασμένες
3 Αβγά
Αλεύρι
1 Ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τις πατάτες και ρίχνουμε τα αβγά, το θυμάρι, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε ελαφρά και τα λαδώνουμε. Τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
2 Κουταλιές της σούπας θυμάρι
4 Πατάτες βρασμένες
3 Αβγά
Αλεύρι
1 Ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τις πατάτες και ρίχνουμε τα αβγά, το θυμάρι, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε ελαφρά και τα λαδώνουμε. Τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: