Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2,5 Κιλά πατάτες
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 1 Λεμόνι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε στο ταψί. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τους χυμούς, τη μουστάρδα, το λάδι και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες. Συμπληρώνουμε με λίγο νερό. Βάζουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να πιάσουν κρούστα και να μείνουν με το λάδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: