ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
Κύμινο
3 Χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Αβγό
Μπούκοβο
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στο μούλτι τα ντοματάκια, το κύμινο, το μπούκοβο, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε καλά.
 - Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας μπροστά μας με τη μακρόστενη πλευρά του. Το κόβουμε στα 3.
 - Χαρακώνουμε τα λουκάνικα.
 - Απλώνουμε από λίγη σάλτσα στη σφολιάτα και απλώνουμε από ένα λουκάνικο.
 - Τυλίγουμε σε ρολό.
 - Κάνουμε το ίδιο και με το δεύτερο φύλλο.
 - Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
 - Αλείφουμε με το αβγό το οποίο έχουμε χτυπήσει ελαφρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: