ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente και τις στραγγίζουμε.
 - Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το πολτό σκόρδου.
 - Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε.
 - Προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: