ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
500γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας το στραγγίζουμε και τα αλατοπιρώνουμε.
 - Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
 - Προσθέτουμε το κρέας και τις πιπεριές και σοτάρουμε να πάρουν χρώμα.
 - Σβήνουμε με το κρασί.
 - Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τη πάπρικα.
 - Σκεπάζουμε το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
 - Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες τηγανιτές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: