ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
400γρ. Γαρίδες καθαρισμένες
100ml. Κρέμα γάλακτος
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
 - Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε και το φινόκιο.
 - Προσθέτουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος.
 - Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: