ΥΛΙΚΑ8 Φτερούγες
100ml. Ηλιέλαιο
Κόκκινο πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χαράζουμε τις φτερούγες κατά μήκος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
 - Βάζουμε τις φτερούγες στο μπολ και ανακατεύουμε για να πάει η μαρινάδα παντού. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
 - Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
 - Εάν θέλουμε σερβίρουμε πάνω σε πίτες για σουβλάκια με ψητές ντομάτες και ψητές πιπεριές και συνοδεύουμε με γιαούρτι.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: