ΥΛΙΚΑ200γρ. Γαρίδες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
400γρ. Ντοματίνια
150γρ. Ανθότυρο τριμμένο
Λίγο βασιλικό
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τις γαρίδες καθαρισμένες και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το μπαλσάμικο.
 - Πλένουμε τα ντοματίνια τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα με τον ανθότυρο και τις γαρίδες.
 - Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: