ΥΛΙΚΑ1/2 Κιλό αρακά
1/2 Κιλό πένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, έπειτα ρίχνουμε τον αρακά.
 - Μετά ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας και τις ντομάτες.
 - Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20 λεπτά.
 - Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες να γίνουν al dente, τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα με τον αρακά. Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: