ΥΛΙΚΑ1 Κιλό πατάτες
8 Βρασμένα αβγά
40γρ. Κάππαρη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Μπούκοβο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε μια σαλατιέρα τις ραντίζουμε και λίγο ελαιόλαδο και αλατίζουμε .
 - Κόβουμε τα αβγά και τα ανακατεύουμε με τις πατάτες και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
 - Βάζουμε τη κάππαρη, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: