- 1 Κιλό αρνί κομμένο σε μερίδες
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 8 Πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε. Βάζουμε νερό όσο χρειαστεί και να είναι το φαγητό σχεδόν σκεπασμένο.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα. Λίγα λεπτά πριν κατεβάζουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: