- 2 Βανίλιες
- 250ml. Αραβοσιτέλαιο
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 4 Αβγά
- 500γρ. Αλεύρι
- 1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 250γρ. Γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το αραβοσιτέλαιο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε τα αβγά και χτυπάμε καλά για 5 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι με το μπέικιν και το γιαούρτι. Ρίχνουμε τις βανίλιες. Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν το αφαιρέσουμε από τη φόρμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: