- 2 1/2 Ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Λίγο δυόσμο
- 300γρ. Αλεύρι
- 200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: