- 1 Πακέτο φύλλο κρούστας
- 600γρ. Κασέρι τριμμένο
- Βούτυρο λιωμένο
- 1 Κουτάκι σόδα αναψυκτικό
- 3 Κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε τα μισά φύλλα ένα ένα, τα τσαλακώνουμε και τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Απλώνουμε το τριμμένο κασέρι και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε και τα τσαλακώνουμε και αυτά.
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε την πίτα. Ρίχνουμε και τη σόδα.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: