- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1/2 Φλιτζανιού τσαγιού κορν φλάουερ
- 1 Κουταλιά σούπας τσίλι
- 600γρ. Καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
- 1 Αβγό χτυπημένο με λίγο νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
- Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, το αλεύρι, το τσίλι, αλάτι και πιπέρι.
- Βουτάμε τα καλαμαράκια στο αβγό και μετά τα αλευρώνουμε.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα καλαμαράκια.
- Τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: