Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1/4 Φλιτζανιού τσαγιού κορν φλάουρ
  • Θυμάρι
  • 1/2 Κιλό μαριδάκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνι
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το αλάτι και το πιπέρι. 
  • Πασπαλίζουμε τα ψάρια με το θυμάρι.
  • Ανακατεύουμε και τα περνάμε από το μείγμα με το αλεύρι.
  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  • Τηγανίζουμε τα ψάρια να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
  • Όταν τα βγάλουμε τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με το ξύσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: