Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 1/2 Κιλό κολοκυθάκια μικρά
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 100ml. Χυμό ντομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. 
  • Ρίχνουμε πιπέρι, σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να το σκεπάζει. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για άλλα 30 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: