- 1,5 Κιλό σπανάκι
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε, πλένουμε, ζεματάμε, στραγγίζουμε και στύβουμε το σπανάκι.
- Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, το οποίο έχουμε πλύνει. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Περιμένουμε να γίνει το ρύζι και κατεβάζουμε από τη φωτιά, αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: