- 500γρ. Μακαρόνια
- 200γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 250γρ. Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κύβους
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 250ml. Ντοματοχυμό
- Ελαιόλαδο
- 2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
- 1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
- 1 Κύβο λαχανικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 300γρ. Γκούντα τριμμένη
- 1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια να είναι al dente. Τα σουρώνουμε τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τα απλώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το βαλσάμικο και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε περίπου 1 ποτήρι νερό από αυτό που έβρασαν τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: