ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100γρ. Ζάχαρη
- 1 Κρόκο αβγού
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 Πρέζα αλάτι
- 260γρ. Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε τον κρόκο, το ξύσμα και το αλάτι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα μας αρέσει και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: