- 1 Ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
- 1 Ποτήρι του νερού κρασί λευκό
- 2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 1 Πρέζα αλάτι
- 1 Κουταλιά σούπας γλυκάνισο
- 1 Κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- Αλεύρι όσο χρειαστεί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε τα κουλουράκια τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: