- 5 Αβγά
- 1/2 Κιλό αλεύρι
- 1 Κούπα τσαγιού σπορέλαιο
- 1 Κούπα τσαγιού ζάχαρη
- 3 Βανίλιες
- 200γρ. Γιαούρτι
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά, το γιαούρτι, το λάδι, τη ζάχαρη, το μπέικιν, τις βανίλιες και το ξύσμα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε με τα χέρια, μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: