Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΑΛΙΝΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 2 Κονσέρβες φυτική σαντιγί
  • 4 Βανίλιες
  • 1 Ζαχαρούχο γάλα
  • 350γρ. Πραλίνα αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε καλά στο μίξερ τη σαντιγί.
  • Προσθέτουμε λίγο λίγο το ζαχαρούχο χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ.
  • Ρίχνουμε τις βανίλιες και τη πραλίνα και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το βάζουμε στη κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: