- 1 Κιλό μπαρμπούνια
- Αλεύρι
- Λίγο κορν φάλουρ
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- Αλάτι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα ψάρια. Σε ένα δίσκο βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το αλάτι και ανακατεύουμε. Αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ραντίζουμε με το ξίδι.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το το λάδι τηγανίζουμε τα μπαρμπούνια να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: