- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 4 Πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- Λίγο κόλιανδρο
- 150γρ. Σουτζούκι σε πολύ λεπτές φέτες
- 100γρ. Κασέρι τριμμένο
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, το κόλιανδρο και τις πιπεριές.
- Ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού και το σουτζούκι. ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τυρί, βάζουμε τα αβγά χτυπημένα και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ψηθούν τα αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: