- 250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 500γρ. Κριθαράκι
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 1 Κουταλάκι μέλι
- 2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- Πάπρικα γλυκιά
- 1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά. Βάζουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Βάζουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το βούτυρο και ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό.
- Ανακατεύουμε κατά διαστήματα και συμπληρώνουμε ζεστό νερό μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: