- 1 Συσκευασία μανιτάρια porto bello
- 5 Φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένες
- Τριμμένο τυρί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος. Αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε. Αλατίζουμε τα μανιτάρια και μοιράζουμε επάνω τους τα ψιλοκομμένα κοτσάνια και τη γαλοπούλα, σκεπάζουμε με το τριμμένο τυρί.
- Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: