- 1 Πακέτο φύλλο κρούστας
- 200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 500γρ. Μυζήθρα λιωμένη
- 300γρ. Κασέρι τριμμένο
- 1/2 Λίτρο γάλα
- 3 Αβγά
- Λίγο ελαιόλαδο
- 100γρ. Λιωμένο βούτυρο
- Πιπέρι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε 4 φύλλα τα οποία αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο. Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά και ανακατεύουμε. Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και αλατοπίπερο και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα τυριά, ανακατεύουμε. Απλώνουμε το 1/3 της γέμισης επάνω από τα φύλλα και σκεπάζουμε με ένα φύλλο, κάνουμε την ίδια διαδικασία και στο τέλος σκεπάζουμε με τα φύλλα που περίσσεψαν βουτυρωμένα και αυτά. Χαράζουμε την επιφάνεια και περιχύνουμε με το βούτυρο που περίσσεψε, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: