ΥΛΙΚΑ
- 4 Αβγά
- 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο βούτυρο
- 2 Ντομάτες κομμένες σε κύβους
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό βάζουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο να ζεσταθούν. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά.
- Βάζουμε και τις ντομάτες, αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε τα αβγά χτυπημένα, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το μπούκοβο. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά να ψηθούν τα αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: