ΥΛΙΚΑ
- 800γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
- 200γρ. Γιαούρτι
- Λίγο ελαιόλαδο
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Ρίγανη
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Πάπρικα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα φιλέτα σε κυβάκια. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά.
- Ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μπολ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Περνάμε το κοτόπουλο σε καλαμάκια για σουβλάκια, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς ή στα κάρβουνα για περίπου 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: