ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Παντζάρια βρασμένα
- 300γρ. Γιαούρτι
- 2 Κουταλιές σούπας τυρί κρέμα
- 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
- 2 Κουταλιές σούπας ξίδι
- 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο δυόσμο
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.- Διακοσμούμε με καρύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: