- 3 Πατάτες βρασμένες
- 3 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μόνο την ψίχα)
- 3 Κουταλιές της σούπας ταραμά λευκό
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 2 Φλιτζάνια τσαγιού σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουσκεύουμε το ψωμί, το στύβουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ, με τον ταραμά, τις πατάτες, το κρεμμύδι, τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε μία ταραμοσαλάτα λεία σαν αλοιφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: