ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Πένες
- 300γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
- 2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 100ml. Κόκκινο κρασί
- 1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο, τις πιπεριές το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Βάζουμε την ντομάτα ανακατεύουμε και αφήνουμε στη φωτιά για 2-3 λεπτά ακόμη.
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: