ΝΟΣΤΙΜΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΥΛΙΚΑ
Μπαρμπούνια
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα εντόσθια και τα λέπια από τα ψάρια, τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε καυτό για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας:
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: