ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι κομμένο σε φούντες
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Τριμμένα τυριά
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό. Σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τη κρέμα γάλακτος με το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και το πολτό σκόρδου.
- Στραγγίζουμε το κουνουπίδι και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα με τη κρέμα γάλακτος.
- Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: