ΥΛΙΚΑ
250γρ. Φέτα κομμένη σε παχιές φέτες
1 Αβγό χτυπημένο
Σουσάμι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε το σουσάμι σε πιάτο. Περνάμε τα κομμάτια της φέτας από το αβγό και μετά από το πιάτο με το σουσάμι και από τις δύο πλευρές. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Βάζουμε τη φέτα και τη τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: