Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
4 Πιπεριές Φλωρίνης από κονσέρβα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη + έξτρα για το σερβίρισμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουτάλες από τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  • Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τα χτυπάμε καλά.
  • Τα βάζουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα ζεσταίνουμε.
  • Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε και βράζουμε για λίγα λεπτά.
  • Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: