ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
4 Πιπεριές Φλωρίνης από κονσέρβα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη + έξτρα για το σερβίρισμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουτάλες από τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
4 Πιπεριές Φλωρίνης από κονσέρβα
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη + έξτρα για το σερβίρισμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουτάλες από τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τα χτυπάμε καλά.
- Τα βάζουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα ζεσταίνουμε.
- Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε και βράζουμε για λίγα λεπτά.
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: