ΥΛΙΚΑ
4 Κότσια
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγη κρέμα βαλσάμικου
Ελαιόλαδο
1 Πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
2 Κιλά πατάτες baby
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 2 λεμόνι
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Κότσια
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγη κρέμα βαλσάμικου
Ελαιόλαδο
1 Πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
2 Κιλά πατάτες baby
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 2 λεμόνι
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το κρέας και το αλείφουμε καλά.
- Τα βάζουμε ένα ένα σε λαδόκολλα και σε αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ώρες και 30 λεπτά.
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε ταψί με όλα τα υλικά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Ανοίγουμε τα κότσια και ότι υγρό έχει το ρίχνουμε στο ταψί με τις πατάτες. Βάζουμε και τα κότσια.
- Ψήνουμε για άλλα 35 λεπτά.
- Σερβίρουμε το κρέας με τις πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: