ΥΛΙΚΑ
250γρ. Κιμά σόγιας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλεύρι
4 Φρυγανιές τριμμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Κιμά σόγιας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλεύρι
4 Φρυγανιές τριμμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τη σόγια σε ένα μπολ με αρκετό νερό και την αφήνουμε για 2 ώρες να φουσκώσει. Την στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
- Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το μαϊντανό, την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο λίγο αλεύρι μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να πλάθεται.
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε για 15 λεπτά από κάθε πλευρά στους 200 βαθμούς στο γκριλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: