Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Κιμά σόγιας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλεύρι
4 Φρυγανιές τριμμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τη σόγια σε ένα μπολ με αρκετό νερό και την αφήνουμε για 2 ώρες να φουσκώσει. Την στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το μαϊντανό, την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο λίγο αλεύρι μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να πλάθεται.
  • Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε για 15 λεπτά από κάθε πλευρά στους 200 βαθμούς στο γκριλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: