ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό σπανάκι
1/2 Κιλό αρωματικά χόρτα
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Πρέζα κανέλα
1 Ποτήρι του νερού γάλα
3 Αβγά
1/2 Κιλό φέτα σε τρίμματα
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό σπανάκι
1/2 Κιλό αρωματικά χόρτα
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Πρέζα κανέλα
1 Ποτήρι του νερού γάλα
3 Αβγά
1/2 Κιλό φέτα σε τρίμματα
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα χορταρικά. Τα αλατίζουμε, τα στύβουμε.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα χόρτα μας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και ρίχνουμε τα αβγά χτυπημένα με το γάλα και τη φέτα.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά.
- Ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: