ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
1/2 Κιλό κιμά
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
1/2 Κιλό κιμά
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά. Βάζουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να αλλάξει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα του κιμά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: